Domov
O pojdjetju
Ponudba
Cenik
Galerija
Zanimivosti

Družinsko podjetje Rile Servis je bilo ustanovljeno leta 1991, kot popoldanska obrt. Pričelo se je z manjšimi popravili vozil, menjavo in varjenjem izpušnih loncev, ker pa je bilo povpraševanje z leti vse večje, se je podjetje hitro začelo širiti in kmalu so prostori bivše delavnice postali premajhni. Leta 2000 se je podjetje preselilo v nove, modernizirane prostore. Sedaj strankam nudimo celovito ponudbo popravil avtomobila z najsodobnejšimi, tehnološko dovršenimi stroji in računalniki.

V podjetju RILE SERVIS zaposleni opravljajo svoje delo strokovno in kvalitetno, vsak od njih poskrbi, da je vaše vozilo brezhibno in varno za vožnjo.

Število strank nenehno narašča. Razlog za to je dobra organiziranost podjetja, kakovostna in hitro opravljena storitev po konkurenčnih cenah. Nenehno sledimo tehnološkim novostim, se usposabljamo, tako da smo vedno v korak s časom. Omogočamo Vam plačilo z gotovino ali z bančnimi in kreditnimi karticami.

Refik Jakupović je dne 18. 11.2012 odšel v pokoj in podjetje predal sinu Jasminu Jakupović, ki ima kot poslovodja v podjetju dolgoletne izkušnje.

Zgodovina
Podatki
Kje smo
E-posta